زمان جستجو 0.78 ثانیه

آیا چدن نچسب است

پاسخ هوشمند

ظروف چدن در دو نوع است. در برخی از آنان از فلز چدن برای ساخت استفاده شده و یک لایه نچسب شده اند که این مدل هم کیفیت بهتری دارد و هم جنس آن بسیار ماندگارتر است. این ظروف حرارت را در خود نگه می دارند و بسیار داغ می شوند بدون اینکه مواد سمی آزاد کنند به همین دلیل می توان در آنها به راحتی انواع گوشت و مرغ را بدون روغن پخت و مواد غذایی مختلف را گریل کرد.

مدل دوم ظروف چدنی هستند که ساختار شبیه به تفلون دارند اما فقط لایه داخلی آنها یک لایه چدن و یک لایه نچسب است. ساختار آنها شبیه به تفلون است فقط عمر طولانی تری دارند و لایه نچسب دیرتر از بین می رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *