زمان جستجو 0.78 ثانیه
پاسخ هوشمند
بله
ممکن است گلاب تولید شده به باکتری ها ، کپک ها و قارچ ها آلوده شود و بعد از گذشت مدتی آلودگی ها باعث خراب شدن گلاب ، کدر شدن رنگ گلاب و حتی از دست دادن خواص و عطر و بوی آن شود .
سوالات دیگر
بسیار عالی بود. از سایت شما نهایت تشکر و قدردانی را دارم.
سایت کاملی دارین
واقعاً عالیه
مطلب کاملی بود
محشره دمتون گرم
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه *
نام
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
5 پاسخ
بسیار عالی بود. از سایت شما نهایت تشکر و قدردانی را دارم.
سایت کاملی دارین
واقعاً عالیه
مطلب کاملی بود
محشره دمتون گرم