بله
لواشک و قره قروت قند دارند.
میوه قند بالایی داره که در لواشک هم این قند وجود داره. همچنین بعضا شرکت ها برای ملس شدن به لواشک ها شکر هم اضافه میکنند.
قند موجود در قرهقروت از نوع لاکتوز است که از بهترین قندهای طبیعی میباشد و انرژی کمتری نسبت به قند معمولی دارد. لاکتوز در طی فرآیند تولید قرهقروت شکسته شده و به قند سادهتر تبدیل میشود، بنابراین مصرف قرهقروت برای افرادی دیابتی، مضر است.
5 پاسخ
سلام خسته نباشید.
بسیار روان وعالی مرسی
مطمئن باشید که موفق میشید.
سپاسگزارم
با تشکر از شما