زمان جستجو 0.78 ثانیه
پاسخ هوشمند
حلیم دارای نشاسته فراوانی است مصرف زیاد آن به همراه شیرینی های همچون شکر و یا شیره میتواند باعث بالا رفتن قند خون در افراد دیابتی شود.
خوردن انواع حلیم، برای بیماران دیابتی در وعده سحر برای جلوگیری از افتادن قند خون در هنگاه روزه داری مفید است.
سوالات دیگر
مطلب کاملی بود
خیلی خیلی مفید بود
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه *
نام
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
2 پاسخ
مطلب کاملی بود
خیلی خیلی مفید بود