اسفناج بهواسطه داشتن فیبر، سرعت جذب قند در روده را کاهش داده و خاصیت ضد دیابتی دارد. طبق مطالعات، اسفناج همچنین به ثابت نگه داشتن سطح قند خون و پایین نگه داشتن سطح کلسترول بد کمک می کند.
قند موجود در اسفناج اغلب به شکل قندهای گلوکز، فروکتوز و ساکارز هست و حدود 0.4 گرم از 100 گرم اسفناج خام را تشکیل داده است
5 پاسخ
از این متن خیلی راضی هستم اما میشد یه مقدار مطالب ریزتر بیان کنند.
خیلی خوب و کامل بود
عالی عالی
خیلیییییییی عالی بود. دستتون درد نکنه
کامل و مفید بود