برای پاسخ به این سوالات چند مطالعه از جمله مقالهی متاآنالیزی که در ژورنالهای معتبر منتشر شده است را مورد بررسی قرار دادیم. در این مقالهها به صورت موردی منابع غذایی حاوی ویتامین سی را بررسی کرده و میزان قند موجود در هر منبع غذایی را مورد بررسی قرار داده است. اما مطالعهی مشخصی در ارتباط با میزان قند موجود در قرصهای جوشان ویتامین سی پیدا نکردیم. در نهایت سادهترین کار بررسی موردی قرصهای جوشان و مشاهدهی میزان قند موجود در آنهاست.
تحقیقات نشان داده است که مصرف مکملهای ویتامین C بر سطح قند خون افراد دیابتی نوع ۲ تاثیر میگذارد. محققان استرالیایی بعد از بررسی اثر مکملهای ویتامین C بر بیماران دیابتی نوع ۲ نتیجه گرفتند که افراد دیابتی نوع ۲ که دو بار در روز مکمل ویتامین C مصرف کرده بودند، بعد از غذا سطح گلوکز کمتری داشتند. علاوه بر این، افرادی که مکملهای ویتامین C مصرف کرده بودند، حدود دو سوم روز سطح قند خونشان پایین بود. این افراد فشار خون کمتری هم داشتند.
5 پاسخ
از مطالب مفیدتان بسیار سپاسگزارم.
عالی هستی
خییلی ممنون
خیلی ممنونم از مطلب عالیتون❤️
چقدر خوب توضیح داده بودین