حبوباتی مانند عدس می توانند آزادسازی قند از نشاسته را در حین هضم کُند کنند. تجزیه آهسته نشاسته و تأخیر در جذب به این معنی است که شما افزایش فوری و ناگهانی در سطح قند خون تان تجربه نمی کنید.
یک مطالعه جدید نشان می دهد که جایگزینی سیب زمینی یا برنج سفید با عدس می تواند قند خون شما را بیش از ۲۰ درصد کاهش دهد.
اما حتما مواظب قند مواد دیگری که در عدسی وجود دارند، باشید:
5 پاسخ
ممنون از مطالب مفیدتون
خیلی خوب حق مطلب رو ادا کردید سپاس
از این متن خیلی راضی هستم اما میشد یه مقدار مطالب ریزتر بیان کنند.
کاش با جزئیات کاملتری میگفتین
عالی عالی عالی