خیر، سرکه قند بالایی ندارد. سرکه تنها برای طعم دار کردن سالاد بکار نمی رود بلکه این چاشنی تند و تیز به کاهش قندخون نیز کمک می کند.
سرکه یک طعم دهنده ی بدون کالری است و برای کنترل وزن درهنگام مصرف سالاد بسیار مفید است. سرکه ی بالزامیک نسبت به سرکه ی سدار دارای طعم ملایم تری است. شما می توانید نان خود را بجای تر کردن با روغن زیتون درانواع سرکه (بالزامیک، سفید، سدار) زده و با غذاها میل کنید. بهتر است سرکه را در ظرف چاشنی کنار سایر چاشنی ها بروی میز قرار دهید تا از آن بجای سس سالاد استفاده شود. برای تهیه ی سس سالاد می توانید دو سوم میزان از سرکه و یک سوم روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.همچنین مقداری سبزیجات تازه یا خردل برای افزودن طعم به آن اضافه نمایید.
5 پاسخ
روان و ساده
واقعا ممنون ????
در کل عالی
خسته نباشید
خیلی ممنون