محققان گروه باغبانی دانشگاه کشاورزی بیهار (BAU) با پیوند ارقام انبه راتنا (Ratna) و آلفونسو (Alphonso)، رقم جدیدی از این محصول را تولید کردهاند.
رقم جدید بدون هسته و بسیار آبدار بوده و وزن متوسط هر میوه 200 گرم است؛ میزان فیبر این رقم که سیندو (Sindu) نامگذاری شده، کمتر از سایر ارقام است.
تولید انبه بدون هسته در مرحله مطالعاتی بوده و محققان تا فصل زراعی بعد در خصوص اصلاح گیاهان برای تولید رقم جدید انبه تصمیمگیری خواهند کرد.
به گفته محققان، انبه بدون هسته سیندو از پتانسیل بسیار بالای صادراتی برخوردار است.
5 پاسخ
جا داره تشکر کنم از سایت خوبتون بابت زحماتی که برای نوشتن این مطالب کشیدین!
در کل عالی
حیفم اومد نظر نذارم – واقعا ممنون، زنده و پاینده باشید
از این متن خیلی راضی هستم اما میشد یه مقدار مطالب ریزتر بیان کنند.
به خوبی مطالب رو ارائه می کیند